Si të fërgohen sa më mirë dhe sa më lehtë kungulleshat: Nuk thithin shumë vaj!

0
Gjigandi

Nuk ka kafjall më të mirë se kungulleshat e fërguara

Nevojiten:

– 1 kungulleshë e madhe;
– 2 vezë;
– 2 lugë miell;
– 2 lugë thërrmija buke;
– vaj;
– kripë.

Përgatitja:

Kungulleshën qërojeni dhe priteni në pjesë të holla dhe qitni kripë.

RonaTyra

Lini të qëndrojnë 30 minuta dhe kullojani lëngun.

Çdo fletë kalojeni nëpër miell, pastaj nëpër vezë dhe në fund nëpër thërrmija buke.

Fërgoni në vaj, nxirrni nga vaji dhe vendosni në salvetë letre të cilat do t’ua thithin yndyrën.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu