Për të mos mbirë patatet gjatë qëndrimit një kohë të gjatë, përdorni këtë truk

0
18
Gjigandi

Vetëm vendosni një mollë në qese dhe mos u brengosni! Është mjaft e thjeshtë

Patatja është artikull të cilin e gatuajmë pothuajse me të gjitha ushqimet. Për këtë shkak shpesh blejnë në sasi të mëdha, ndërkaq qëndrojnë gjatë, andaj është rrezik që patatet gjatë qëndrimit të mbijnë.

Është e njohur që patatet e mbira nuk janë të mira për gjellë, përkatësisht për shëndetin, andaj po jua tregojmë mënyrën më të thjeshtë të mundshme që të pengoni mbirjen e patates.

E gjitha që duhet të bëni është që në qese apo në arkë në të cilën qëndrojnë patatet të vendosni një mollë dhe patatja do të mbetet perfekt.

Këshillë shtesë: Patatet është më së miri t’i ruani në vend të thatë, të errët dhe të freskët.

Njoftime falas, njoftime pune

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu