Praktikoni yoga në çift, harmonizoni lëvizjet dhe frymarrjen

0
13
Gjigandi

Janë të shumta format në të cilat mund të ushtrohemi fizikisht. Një ndër to është edhe teknika e njohur si: “Joga”.

Një metodë kjo tejet e preferuar, ndërsa sjellë shumë përfitime.

Ekzistojnë disa lloje të të praktikuarit, por këtë mund të bësh edhe çift.

Ne ju sjellim një video fantastike ku shihen dy të rinj, teksa praktikojnë “Joga”, të cilët i harmonizojnë edhe lëvizjet dhe frymarrjen e tyre.

Ndryshe, sikundër ndodh në shumë vende të botës, gjatë viteve të fundit edhe tek ne ka nisur të zhvillohet teknika e jogës, si formë meditimi dhe aktiviteti fizik që ndihmon në rritjen e elasticitetit të trupit, përmirësimin e frymëmarrjes, reduktimin e stresit, luftimin e problemeve kardiovaskulare dhe atyre të peshës.

Njoftime falas, njoftime pune

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu