Vaksinimi ndaj gripit, me rëndësi për gratë shtatzëne

0
29
Gjigandi

Vaksinimi ndaj gripit është një element thelbësor i kujdesit prenatal.

Ekspertët e Institutit të Shëndetit Publik thonë se gratë shtatzëna janë më të rrezikuara për të kaluar një sëmundje të rënde dhe vdekje nga……

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu