Kjo bimë ka forcë shëruese: Mbron nga sëmundjet dhe ngadalëson plakjen!

0
42
Gjigandi

Në vazhdim lexoni cilat janë ato të mira shëndetësore që i sjell kjo bimë e cila mbin vetë

Bordullaku është bimë e cila rritet gjithandej përreth nesh – në kopshte, pranë lumenjve, përrenjve, por dhe pranë……

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu