Pasojat dhe trajtimi i urinimit të pakontrolluar

0
81
blank
Gjigandi

Komplikimet për shkak të urinimit kronik të pakontrolluar (mos mbajtje urinare) mund të jenë më pak ose më të mëdha.

Problemet e lëkurës – skuqjet, infeksionet e lëkurës dhe plagët – mund të vijnë nga lëkura me……

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu