Dymbëdhjetë simptomat e kancerit që i injorojmë

0
1
Gjigandi

Pasi që kanceri është shkaku i dytë më i zakonshëm i vdekshmërisë në botë, është tronditëse që edhe sot shumë njerëz jetojnë pa diagnostikim dhe trajtim deri në fazën e fundit të sëmundjes, e gjitha sepse……

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu