Kjo është ëmbëlsirë shumë e thjeshtë.
Përbërësit
3 vezë
1 gotë sheqer
1 gotë qumësht
1 gotë të çajit vaj
1 vanilje
1 pluhur pjekje
2,5 gota miell
3 lugë të gjellës kakao
Përmbi
Krem shllag
3 banane
Hapat
Vezët dhe sheqerin e rrahni në një enë rreth 5 minuta, pastaj ia shtoni vaniljën, qumështin, vajin, pluhur pjekjën, miellin dhe kakaon.
Enën e pjekjës e lyeni me vaj dhe në të e derdhni glazurën e tortës, tortën e vëni në furrë për pjekje në temperaturë 175 gradë celius.
Pas pjekjës tortës ia largoni pjesën e sipërme dhe ia vendosni krem shllagun, copat e bananës të prerë.
Pjesën e larguar të tortës e vendosni në blendar për zvogëlim pastaj ia derdhni tortës përmbi.
Tortën e vendosni në frigorifer të qëndroj rreth 2 orë në pritje.
Ju bëftë mirë!