Zbulohen 12 pikat e marrëveshjes, palët firmosën një dokument në anglisht, s’ka konsensus për ndryshim të sistemit zgjedhor

0
Gjigandi

Në Këshillin Politik mazhoranca, opozita parlamentare dhe ajo jashtëparlamentare kanë rënë dakord për një marrëveshje për Reformën Zgjedhore e cila përmban 12 pika.

Në marrëveshje përfshihen pikat ku mazhoranca me opozitën kanë rënë dakord, ato që nuk kanë rënë dakord, dhe se kur pikat e marrëveshjes do të hyjnë në fuqi.

Ky dokument në gjuhën angleze është firmosur nga 4 anëtarët e Këshillit Politik, teksa në fund të dokumentit thuhet se nuk ka pasur konsensus sa i përket ndryshimit të sistemit zgjedhor.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu