Rama: Plan i ri kombëtar për rimëkëmbjen ekonomike

0
12
Gjigandi

Kryeministri Rama tha se synimi i qeverisë është që në 4 mujorin e fundit të viti të vendoset rimëkëmbja ekonomike familjare dhe e shtetit me planin e ri kombëtar të rimëkëmbjes ekonomike dhe vitin tjetër të kalohet ky ngërç ekonomik i krijuar si pasojë e pandemisë.

“Shumë shpejt do të paraqesim planin e ri kombëtar të rimëkëmbjes ekonomike dhe sociale me qëllim që 4 mujori i fundit të këtij viti të kthejë normalitetin e të ardhurave për familjet, ekonominë dhe shtetit Dhe viti i ardhshëm të shënojë një kapërcim të ri përpara falë paketës së re tërësore të këtij plani të ri kombëtar,” tha Rama.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu