Adele thoshte “e shëndoshë, është më mirë” por ra 20 kg, a gënjejnë ato që thonë se ndihen mirë mbipeshë?

0
91
blank
Gjigandi

Shumë e lavdëruan Adele për humbjen në peshë, por jo të gjithë e panë këtë si një “triumf “ mbi ata që e kanë shënjestruar për peshën e saj.

Për këtë kategorinë e fundit, rasti I Adele, ashtu si mjaft të tjera përpara saj, konfirmon se jetojmë ë një shoqëri që idealizon të hollën, dhe humbjen në peshë e kremton si mjaft pozitive.

Kjo të shtyn të mendosh se thellë brenda vetes, edhe ato femra të famshme të mbushura që trumpetonin me të madhe se ishin të kënaqura me trupin e tyre “ curvy“, në fakt po “vdisnin“ të dobësoheshin! Mesazhi që dërgoi Adele me këtë veprim, vazhdojnë kritikët ishte:

Trupi i saj I vjetër ishte i “gabuar“

Ajo me vetëdije të plotë bëri një zgjedhje të shëndetshme

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu