7 fjalitë që thotë një burrë kur nuk ka më ndjenja për ju

0
80
blank
Gjigandi

Shpesh, kur një marrëdhënieje i vjen fundi, përjetohen momente të paqarta. Një burrë apo grua që vendos për t’i dhënë fund lidhjes. Nga ana tjerët, në vend të kësaj, ne përpiqemi të shohim nëse ajo që duket si fundi i dashurisë është në të vërtetë vetëm një krizë më e thellë se të tjerat. Në të dy rastet marrëdhënia jeton midis tensioneve të vazhdueshme, keqkuptimeve, shqetësimeve të nervozizmit dhe zvogëlimit të durimit.

Por ka dhe janë konfirmuar nga një psikolog, disa fjali që mashkulli i thotë kur nuk iu do më. Sepse janë burrat, ata që luftojnë më shumë për të marrë një pozicion të qartë për këtë çështje. Ata sillen rreth realitetit të fakteve, përpiqen të shtyjnë konfrontimin, përpiqen të bindin veten dhe partnerët e tyre për ekzistencën e një ndjenje që tashmë nuk ekziston më.

7 fjalitë që një burrë thotë kur nuk iu do më

Para se të shohim së bashku cilat janë 7 fjalitë, le të bëjmë një pasqyrim të shkurtër.

Nga raportet dhe studimet e fundit në lidhje me çiftet dhe marrëdhëniet, duket e mundur të thuhet me siguri se problemi i të folurit qartë është mashkullor. Siç e përmendëm, ai ka tendencë për ta fshehur krizën, shpreson se do të kalojë, që gjërat do të zbuten pothuajse si me një shkop magjik. Gratë para se të arrijnë fundin, reflektojnë dhe kur kuptojnë se kanë arritur në fund e thonë atë në mënyrë të prerë.

Nuk kam asgjë për të thënë

Kur mashkulli shqipton këtë frazë, mbase në një kohë kur është nën presion, ai kërkon një rrugëdalje të lehtë. Shmangni pyetjet, domethënë, përpiquni të mos pyesni duke u bazuar në dyshim.

Ky është problemi juaj, jo imi

Një tjetër nga frazat tipike që mashkulli thotë kur nuk iu do më është kjo. Tingëllon si një dorëzim, shmangie e përgjegjësisë dhe përfshirje e drejtpërdrejtë në një çështje.

Unë nuk ju besoj

Një frazë që shërben për t’i hedhur benzinë zjarrit, për të ndezur edhe më shumë një diskutim apo një moment tensioni. Një mënyrë për t’u shfaqur provokues, mbase, me një pyetje të parashtruar më parë nga partneri.

Nëse nuk ju pëlqej, gjeni një tjetër

Ndoshta është fraza më delikate që mund të interpretohet në mënyra të ndryshme. Mund të jetë një lloj ftese që ai shpreson se do të merret, për të mbajtur ndërgjegjen të pastër. Ose tregon gatishmërinë për të kërkuar ato kompromise që shërbejnë në dashuri.

Bëni atë që ju pëlqen

Sinjalizon indiferencën e një mashkulli që nuk është më i interesuar për gjithçka që sillet rreth partnerit të tij.

Mendoni shumë

Është frika nga zbulimi që e bën një burrë të mërzitet nga një grua që mendon dhe rimendon një detaj ose një situatë të veçantë.

Unë të dua me të vërtetë

Kjo është vërtet zilja e alarmit. Po përpiqeni të bindni veten apo partnerin tuaj? Një thjeshtë ‘të dua’, do të ishte më se e mjaftueshme!

Ne duhet t’u kushtojmë vëmendje, kur këto fjali përsëriten shpesh. Ato mund të jenë drita e një krize vërtet të thellë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu