Të flasësh dy gjuhë që në vogëli na bën më të zgjuar

0
91
Gjigandi

Falë mësimit të dy gjuhëve të ndryshme që nga lindja na ndihmon t’i marrim më shpejt vendimet!

Studimi ka marrë në konsideratë, duke i krahasuar, fëmijë që flisnin vetëm gjuhën e nënës dhe fëmijë që komunikonin dy gjuhë dhe arriti në përfundimin se njerëzit bilingualë janë më të shpejtë dhe se truri i tyre ka një zhvillim të rëndësishëm në disa zona kritike që janë përgjegjëse për aftësinë e marrjes në mënyrë korrekte e tepër të shpejtë të vendimeve serioze.

Lexo edhe:  Meri Shehu paralajmëron tre javë të vështira… Çfarë pritet të ndodhë me secilën shenjë të Horoskopit

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu