Një grua e fortë nuk lutet, ajo largohet kur nuk ndihet e dëshiruar

0
1
Gjigandi

Sigurisht, do t’ju ndodhë që ju të ndjeni një situatë të ngjashme me këtë: një grua njeh një mashkull, i pëlqen shumë dhe ndihet mirë me të. Ata vendosin të takohen për një darkë romantike, nuk ka dyshim se të dy kanë kimi dhe ajo fillon të ndjehet gjithnjë e më e sigurt se ajo ka gjetur dashurinë e jetës së saj. Çdo gjë është e bukur derisa ajo fillon të kuptojë se ra në dashuri dhe imagjinon një të ardhme së bashku. Pastaj, ai vendos të thyejë lidhjen që kishte me të dhe të zhduket plotësisht nga jeta e saj.

Një gruaje që i ndodh diçka e tillë, pasi ka ndjerë trishtim të madh, pyetet se çfarë ka ndodhur, çfarë e bëri atë të ndryshojë dhe, thellë në zemrën e saj, ajo do të donte të kthehej prapa dhe të kuptonte ku gaboi. Kjo grua gjithashtu mbështet idenë se, pasi e ka humbur, do ta kuptojë vlerën e saj, por kjo ndodh sepse në atë moment ai nuk ka qenë në gjendje të shohë realitetin.

Ka shumë raste të grave që e duan dikë, por sapo ata i lënë, ato përfundojnë duke u lënduar emocionalisht. Gjëja më e ndjeshme do të duket të jetë zemërimi dhe të bërtasin se pse e lejoi të shkojë, por edhe nëse për disa ky mund të jetë një gjest i guximshëm, e vërteta është se nuk është aspak. Kjo është diçka që kurrë nuk duhet ta bëni, ose të paktën të mos e bëni më. Nëse dikush ka vendosur që të mos ju dojë më dhe se nuk ka më nevojë për ju, thjesht largohuni, mos i jepni më shumë vëmendje dhe mos e humbni kohën dhe energjinë për të. Nëse bëni të kundërtën, mund të dukesh si një grua budallaqe dhe e dëshpëruar.

Mos u bëni një grua që nuk mund të dallojë sinjalet. Këto të dhëna ju tregojnë se dashuria po përfundon, se nuk ju intereson më shumë dhe se po largohet ngadalë. Në çift, mos prisni që ai të vendosë t’i japë fund lidhjes. Nëse e humbni kohën ose jeni të trishtuar për të menduar për dikë që nuk e meriton dashurinë tuaj, ju jeni e vetmja përgjegjëse. Në vend që të mendoni për “çfarë do të kishte ndodhur nëse …”, shqetësohuni për të dalë mirë nga kjo situatë, për të rimarrë në dorë jetën tuaj dhe për të mësuar diçka nga gjithë kjo. Mos i humbni energjitë tuaja jetësore me dikë që nuk e meriton, investoni në atë që jeni dhe gjithmonë jeni vetvetja.

Nëse mendoni për këtë, nëse shikoni prapa, do të vini re se sinjalet ishin aty, gjithçka tregon se ju ishit ajo që duhej të largohej para se të plagoseshit rëndë. Por ju nuk e keni bërë, ju keni rrezikuar, pavarësisht se ishit ju që do të humbisnit. Tani ju duhet të mësoni nga kjo përvojë; tani i njihni shenjat dhe e dini se çfarë do të duhet të bëni nëse do t’ju ndodhë përsëri.

Mos qëndroni me një njeri që refuzon të ndiejë dashuri për ju, i cili nuk kujdeset për mirëqenien tuaj dhe nuk ju fal dashuri. Mos u lidhni me këtë person i cili tashmë është zhdukur nga jeta juaj. Jeta është shumë e shkurtër për ta humbur me njerëzit që ju bëjnë të ndiheni të sëmurë dhe nuk e ushqejnë shpirtin tuaj. Por, në të vërtetë, mos harroni kurrë se mirësia është ende duke pritur për ju.

Gratë e forta nuk kapen, kur shohin se një marrëdhënie nuk ka më kuptim, kur nuk ndihen më të dëshiruara dhe të respektuara, ato largohen dhe e bëjnë atë përgjithmonë!

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu