Niveli yt i inteligjencës mund të jetë arsyeja pse nuk arrin të gjesh dashurinë

0
20
blank
Gjigandi

Të qenit vetëm nuk duhet të jetë një përvojë e tmerrshme. Në fakt, të qenit vetëm mund të jetë kënaqësi, por vetëm nëse dini se si ta shfrytëzoni sa më shumë situatën. Ju nuk keni ndonjë që t’ju pengojë, as nuk keni njeri që t’ju tregojë se çfarë dhe kur të bëni diçka.

Ndërsa jeni vetëm, do të keni gjithë kohën në dispozicion për të mësuar më shumë për veten. Të qenit vetëm dhe të qenit i vetëm nuk janë sinonime. Në realitet, dikush që është i përfshirë në një marrëdhënie mund të jetë vetëm më shumë se dikush që është i vetëm.

Të jesh i vetëm do të thotë të kesh kohë për të kuptuar mendimet e brendshme. Do të thotë që ke kohë të mendosh se kush është i përsosur për ty. Ju gjithashtu mund të keni ndjenjën se dikush i veçantë është i destinuar të hyjë në jetën tuaj. Inteligjenca është një nga gjërat që ju pengon të vendosni. Sa më inteligjent të jetë një person, aq më gjatë vazhdoni të qëndroni i pakënaqur. Kjo ndodh për shkak se ai merr gjithë kohën e tij për të gjetur dashurinë e vërtetë.

Njerëzit e zgjuar kanë kërkesa specifike

Njerëzit e mençur tashmë e dinë atë që kërkojnë nga një partner. Kjo do të thotë se ata nuk përpiqen të njohin personin që po takojnë, por shohin nëse ai person i plotëson kriteret e tyre. Ky mund të jetë një proces jashtëzakonisht i gjatë. Ata që nuk i përmbushin këto kërkesa nuk do të kenë një takim të dytë nga një person inteligjent.

Pak njerëz mund të përputhen me inteligjencën e tyre

Nëse gjen një partner me inteligjencë të ngjashme është diçka shumë e mirë. Një person inteligjent kërkon një cilësi më të lartë bisede. Shumica e njerëzve nuk do të jenë në gjendje të vazhdojnë me temat e tyre të bisedave. Tërheqja nga dikush është më shumë se një faktor fizik: është gjithashtu tërheqje mendore.

Njerëzit e zgjuar nuk mashtrohen lehtësisht

Një person inteligjent ka nevojë për dikë që është i sinqertë. Inteligjenca nuk ka të bëjë me moralin, por njerëzit inteligjentë janë në gjendje të kuptojnë kur dikush po gënjen. Një gënjeshtar dhe një person inteligjent nuk do të jenë në gjendje të bashkohen.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu