Deri tani keni qenë duke e aplikuar në mënyrë të gabuar kremin e syve

0
17
Gjigandi

Lëkura përreth syve është e hollë dhe delikate – dhe pasi që trajtimi i saj me krem është i domosdoshëm, është e rëndësishme edhe të hidratoheni dhe të dini si ta aplikoni atë krem

Për t’u siguruar se kremi i syve është i dobishëm, estetët tregojnë rregullat se si ta aplikoni në mënyrë të duhur kremin e syve.

1. Kremin e syve aplikojeni vetëm në ashtin orbital përreth syve

Pastroni duart dhe lehtësisht prekeni lëkurën poshtë syve derisa ta gjeni ashtin në fjalë dhe aplikojeni kremin në aty zonë.

2. Përdoreni në sasi të vogla

Mbani mend: Kremi i syve lëvizë përgjatë fytyrës, prandaj është e rëndësishme ta aplikoni kremin vetëm në zonin e ashtit orbital.

Përveç këtyre, shmangni përbërësit vajor, pasi që këta përbërës mund të shkaktojnë rrudha të parakohshme.

Njoftime falas, njoftime pune

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu