Lozni me lapsin e gjelbër për sy

0
12
Gjigandi

Zgjidhje e mirësardhur për raste të përshtatshme, takime dhe argëtime të natës

Makijazhi i tillë thekson shikimin, ndërkaq në variantin e gjelbër është me rëndësi të arrini teknikën e vërtetë të blendingut dhe zbutjes.

Episodi i Glamur këtë herë vazhdon në tonin e gjelbër, të cilin sigurt mundeni ta zëvendësoni me kombinimin tuaj.

Sy efektiv maceje, që thekson sytë, i plotësuar më shumë me laps, pudër dhe perishane të vogla.

Njoftime falas, njoftime pune

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu