Kërkoi mardhënie dhe lekë gruas për kujdestarinë e fëmijës, prokuroria kërkon 4 vite burg për gjyqtarin – Lajmi i Fundit

0
Gjigandi

Prokuroria e Krimeve të Rënda kërkoi dënimin me 4 vite burg për gjyqtarin Roland Hysi i akuzuar për korrupsion.
Roland Hysi nuk ishte i pranishëm në seancë.Gjyqtari përfiton 1/3 e uljes së dënimit për shkak të gjykimit të shkurtuar.

Gjithashtu, prokurori kërkoi dënim plotësues që për tre vite Hysi të mos ushtrojë funksione publike.
Gjyqtari i Fierit Roland Hysi i kërkoi seks nënës për t’i dhënë kujdestarinë e fëmijës. Po kështu zonja i jep psikologes 500 euro për Hysin, duke i premtuar edhe 500 euro të tjera në mbyllje të gjyqit.

RonaTyra

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu