Jo vetëm opinioniste e shquar, Albina Hyseni reflekton edhe bukuri natyrale

0
17
Gjigandi

Ajo është studiuese e Administratës Publike, Marrëdhënieve Ndërkombëtare dhe Studimeve Evropiane. Përveç kësaj, është njohëse e mirë e rrethanave politike e sociale në vendin tonë. Bëhet fjalë për opinionisten tashmë të njohur, Albin Hysenin.

Albina ka disa kohë që paraqitet me opinionet e saj në mediat kosovare, duke dhënë kështu kontribut të çmueshëm për publikun kosovar. Temat qenësore me të cilat ajo i drejtohet shoqërisë kanë të bëjnë me jetën politike, sociale dhe shëndetësore.

Temat sociale dhe shëndetësore janë pak të prekura në mediat tona, prandaj rëndësia që atyre ua jep Albina meriton të duatrokitet. Përveç fokusit në këto tema dhe studimeve, Albina shquhet edhe për bukurinë natyrale që reflekton.

Image
Image
Image
Image
Image
Njoftime falas, njoftime pune

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu