Cilësitë që e bëjnë një femër të parezistueshme

0
6
Gjigandi

Buzëqeshja:

Gratë mund të jenë tërheqëse sa herë që buzëqeshin. Buzëqeshja është ngjitëse dhe gjeneron gëzim për këdo që e vëren atë.

Një ndjenjë e madhe humori:

Humori mund të thyejë akullin, të tregojë vërtetësinë tuaj ndaj të tjerëve dhe t’i lejojë gjërat të rrjedhin më lehtë.

Inteligjenca:

Inteligjenca është një pjesë thelbësore e një marrëdhënieje. Fjalimet e tepërta mund të zgjasin disa muaj, por asgjë nuk do të ndryshojë më pas dhe banaliteti do të bëhet i mërzitshëm.

Pavarësia:

Nuk ka asgjë më të keqe se një grua që duhet të konsultohet me partnerin e saj për gjithçka; e paaftë për të marrë vendimet më të thjeshta të jetës dhe ta lejojë dikë tjetër të zgjedhë për të.

E di si të thotë “jo”:

Thotë në radhë të parë planet që nuk është e gatshme të bëjë, është në gjendje të dallojë mendimin e partnerit ose të atij që i pëlqen, sepse nuk është e gatshme të tradhtojë instinktet e saj.

Nuk tërhiqet nga paragjykimet:

Shumë herë ne duhet të imponojmë stereotipet përpara asaj që ne me të vërtetë dëshirojmë. Gjëja më e mirë është të harrojmë gjithçka që shoqëria na ka mësuar e të jetojmë ashtu siç duam.

Temat e bisedave:

Një person interesant është tashmë në gjysmë të rrugës. Nëse personi tjetër gjithmonë flet dhe ajo nuk bën asgjë tjetër përveç shenjës me kokë, herët a vonë nuk do të ketë më asgjë për të folur.

Nuk kritikon gratë e tjera:

Është shumë e zakonshme që kjo të ndodhë, por e vetmja gjë që pasqyron është mungesa e sigurisë dhe vetëbesimit.

Është origjinale:

Një grua autentike që nuk ka frikë të jetë ashtu siç është, vlen dy herë më shumë se çdo grua tjetër që përpiqet të imitojë personalitetin e gruas që admiron. Është më e lehtë të jesh një kopje e modelit sesa të dalësh nga fotokopja dhe kjo është e admirueshme.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu