Basha në Durrës: 5 kërkesa urgjente për qeverinë pas tërmetit – Lajmi i Fundit

0
Gjigandi

Kryedemokrati Lulzim Basha u ndal këtë të martë në një nga banesat e dëmtuara nga tërmeti. Ndërsa ka postuar një video në rrjetet sociale Basha shkruan se banorët kanë nevojë për mbështetje dhe jo propagandë!

“Në Durrës me një nga shumë familjet e dëmtuara nga tërmeti. Banorët kanë nevojë për mbështetje dhe jo propagandë!Kërkojmë urgjentisht:
• Të bëhet evidentimi dhe transparenca e dëmeve për çdo banesë dhe biznes.
• Të caktohet dhe shpallet publikisht fondi i posaçëm i buxhetit për riparimin e banesave të prekura.• Të pezullohen pagesat e ujit dhe energjisë për familjet e dëmtuara, deri në stabilizimin e gjendjes.• Pezullimin e taksës së pronës deri në rikuperimin e dëmeve të shkaktuara.• Mbështetje me kredi të buta për bizneset që kanë pësuar dëmtime nga tërmeti.” shkruan Basha bashkëngjitur videos.

RonaTyra

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu