Shenjat më pasionante të zodiakut

0
73
blank
Gjigandi

Pasioni është ai që duhet të udhëheqë jetën tonë. Megjithatë, jo të gjithë mund ta shprehin pasionin e tyre në tërësi. Ndonjëherë kërkon guxim, sepse gjithnjë përfshin njëfarë rreziku.

Por është gjithashtu e vërtetë që disa personazhe janë më të zjarrtë se të tjerët. Data jonë e lindjes mund të ndikojë dhe të përcaktojë shumë aspekte të personalitetit tonë. Përfshi intimitetin, pasionin. Dhe kjo është arsyeja pse është e mundur që përmes Astrologjisë të tregohen shenjat më pasionante të Zodiakut.

Bricjapi

Shenja në dukje më e ftohtë dhe më e shkëputur, gati indiferente ndaj gjithçkaje dhe gjithkujt. Epo, ata që kanë lindur nën shenjën e Bricjapit, dëshmojnë të jenë jashtëzakonisht pasionantë. Dashamirë të shkëlqyeshëm, të palodhur, bujar ndaj dëshirave të tyre dhe atyre të partnerit të tyre. Ata jetojnë një intimitet shumë të fortë.

Dashi

Ndër shenjat më pasionante të Zodiakut gjejmë Dashin. Ata që kanë lindur nën këtë shenjë kanë tendencë të kenë një qëndrim mbizotërues në jetë dhe rrjedhimisht në sferën intime. Ajo që nuk ju pëlqen është zakoni, prandaj ata janë shumë imagjinues, shumë aktiv dhe partnerët e tyre duhet t’i marrin parasysh ato. Ata nuk vlerësojnë takimet e rastit, për ta intimiteti është një lojë që duhet të ndërtohet vazhdimisht.

Shigjetari

Një shenjë aventureske, që pëlqen të dijë në thellësi, të eksplorojë, të zbulojë edhe në sferën intime. Ata që kanë lindur nën shenjën e Shigjetarit, e jetojnë pasionin në një mënyrë që ne mund ta quajmë të egër. Zjarri është diçka që mbetet gjithmonë ndezur brenda tyre. Ata nuk tregojnë ndrojtje ose ngurrim, ata janë më të qartë në shprehjen e dëshirave të tyre dhe duan të njohin ato të partnerit të tyre. Për ta intimiteti dhe liria ecin në të njëjtën rrugë.

Akrepi

Këtu jemi të sigurt se nuk do të befasojmë askënd. Mes shenjave më pasionante të Zodiakut është ajo e Akrepit. Ata janë gjithmonë të gatshëm të provojnë pasione me intensitet të fortë. Tek Akrepi nuk do të gjeni një dashnorë romantikë, por një njeri të zjarrtë dhe tërheqës. Kushdo që ka provuar një lidhje me një Akrep e di mirë këtë, të tjerët duhet ta zbulojnë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu