Rradhë të gjata dhe pritje në konsullatën e Selanikut, shqiptarët “toturohen” për aplikim pasaporte

0
22
Gjigandi

Në konsullatën shqiptare në Selanik prej ditësh me dhjetëra e qindra qytetarë presin në radhë për të aplikuar për pasaporta të reja, pasi afati 10 vjecar i të vjetrave u ka përfunduar.

Ditët e fundit ka pasur një numër në rritje të shqiptarëve që kërkojnë këtë dokument në Konsullatën tonë në Selanik.

Shqiptarët që banojnë në këtë qytet, denoncojnë situatën dhe akoma më tepër, sjelljen e punonjësve të konsullatës.

Sic shihet edhe në video njerëz të të gjitha moshave, edhe gra me fëmijë, nuk marrin dot zgjidhje nga zyrtarët e shtetit.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu