Kaçurrela të shkëlqyeshme, pa figaro, presa dhe tharëse flokësh

0
20
Gjigandi

Më lehtë dhe më bukur se kjo nuk ka!

Nëse keni kërkuar mundësinë që të keni kaçurrela të përsosura pa mund dhe pa aparate të nxehta të cilat dëmtojnë flokët, hulumtimi është perfekt – kemi gjetur mënyrën më të thjeshtë të mundshme e cila jep rezultat fenomenal!

Është me rëndësi që flokët e pastra “t’i gërshetoni” para se të shkoni të flini gjumë, t’i leni gjatë natës dhe në mëngjes do të zgjoheni me kaçurrele të përsosura natyrale!.

E gjitha që ju nevojitet janë kollani i robëdëshandrës apo i ndonjë tekstili, është me rëndësi që të jetë mjaftueshëm i gjatë dhe të mos jetë tepër i gjerë.

Pastaj duhet ndarë flokët në dy pjesë, pastaj kollanin vendoseni mbi flokë, në atë mënyrë që njësoj të bien nga të dy anët, dhe pastaj fillohet me mbështjelljen.

Procedurën e hollësishme shikojeni në video!
 

Njoftime falas, njoftime pune

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu