Hapën klabet e natës, gjoba dhe procedim penal për pronarët, shoqërohen 7 balerina

0
Gjigandi

Dy administratorë të klubeve të natës janë proceduar penalisht në Durrës pasi kanë hapur aktivitetin në kundërshtim me aktin normativ për koronavirusin. Bëhet fjalë për B. K., 27 vjeç, banues në Durrës dhe D. P., 60 vjeçe, po banuese në Durrës, të cilët nuk e konsiderojnë më si të rrëzikshëm COVID-19 dhe për këtë arsye edhe janë gjobitur.

Në këto klube organizohej muzikë ‘live’ dhe merrnin pjesë një masë e madhe njerëzish, duke u shndërruar në rrezik kryesor për përhapjen e koronavirusit. Si pasojë janë shoqëruar në ambinetet e polcisë edhe 7 balerina, të cilat pas procedimeve janë lënë të lira ashtu si pronarët.

Në aktin normativ për koronavirusin thuhet që nuk lejohen subjektet apo individët që organizojnë aktivitete publike dhe jopublike, si koncerte etj, në vende të mbyllura.

RonaTyra

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu