Për 38 vite rresht! Gruaja e verbër e mbajti të fshehtë humbjen e shikimit

0
14

Një grua e verbër, nënë e katër fëmijëve mundi ta mbante të fshehtë humbjen e shikimit për plot 38 vite, pa i treguar asgjë familjes së saj.

Zena Cooper vuri në përdorim metoda specifike sa i takon përballimit të humbjes së shikimit, teknika këto që ia dolën t’i mashtronin që të gjithë. Askush nuk vuri re asgjë! Kështu, 42-vjeçarja mësoi përmendësh rrugët si dhe vendin ku ndahej pjesa e korsisë me troruarin.

Nëna e vetme, e cila punon si këshilltare në një shkollë në Uellsin jugor lindi me sindromën Marfan, që është një çregullim gjenetik i indit lidhës të trupit dhe mund të ndikojë në zemër, mushkëri, kocka, nyje dhe sy.

Në gjashtë nga dhjetë persona, sindroma ndikon edhe në shikim.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu