Keto jane 5 aktivitetet me te dobishme per femijen tuaj dhe nuk e dinit – Lajmi i Fundit – Lajme

0
Gjigandi

Është e rëndësishme që fëmija apo adoleshenti të praktikojë sportin që i pëlqen dhe që  të jetë i qetë duke e praktikuar atë. Detyra e cdo prindi është t’i mësojë ata të shijojnë aktivitete të larmishme fizike për të promovuar zhvillimin e pjesëve të ndryshme të trupit të tyre, por edhe për të promovuar mirëqenien e tyre mendore dhe emocionale Ja cilat janë 5 aktivitetet që i bëjnë mirë fëmijes tuaj: Notimi 2. Volejbolli 3. Ushtrimi i judos (xhudos) 4. Futbolli 5. Shahu  

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu