Familja me nje burre, pese gra dhe 24 femije

0
89
blank
Gjigandi

Familja Uilliams në Roki Rixh në Juta te SHBA, është ndryshe nga të tjerat. Familja ka vetëm një baba, por pesë gra dhe 24 fëmijë të cilët jetojnë të ndarë në dy banesa. 49-vjeçari Bredi Uilliams është martuar me pesë gratë e tij, Polia, Robin, Rozmaria, Nonia dhe Ronda. “Nuk është dhe aq e ndërlikuar”, tha ai për ABC neës. “Ne duhemi. Kemi thjesht një jetë normalse zhumëzim për pesë.” Familja thotë se fëmijëve u kanë mësuar që s’kanë pse të ushtrojnë poligaminë. Kjo bën që qëndrimi i tyre ndaj poligamisë të jetë me një tjetër qasje, më moderne. Në këtë familje pihet ndonjëherë alkool, dhe janë me mendje të hapur./top channel

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu