Apeli rrëzon kërkesën e Prokurorisë,rikthehet në detyrë zv. drejtoresha e Kadastrës Durrës – Lajmi i Fundit – Lajme

0
77
blank
Gjigandi

Prokuroria e Apelit ka rrëzuar kërkesën e Prokurorisë së Rrethit mbi rastin e zv. drejtoreshës së Agjencisë Shtetërore të Kadastrës në Durrës. Apeli pohon se pretendimet e prokurorit Ndoja mbi çështjen në fjalë janë të pabazuara në ligje e prova. Në seancën e ditës së sotme janë rrëzuar prentendimet e dërguara nga Prokurori i çështjes Arjan Ndoja, hetimet e të cilit çuan në burg drejtorin e këtij AKSh Durrës. Në ngarkim të zv drejtoreshës, Lusieana Kola, prokuroria e apelit ka hedhur poshtë pretendimet e ngritura për shpërdorim detyre dhe pajisjen më çerftifikatë për subjektin “Lura shpk”, duke vendosur kthimin në detyrë të Kolës.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu