Vendimet që u morën nga KLP për 17 prokurorë – Lajmi i Fundit

0
Gjigandi

Në mbledhjen e Këshillit të Lartë të Prokurorisë janë marrë vendimet për 17 prokurorë.

Me 9 vota pro dhe 1 kundër (Kostaq Beluri) u miratuan projekt-vendimet pёr ndёrprerjet e caktimeve tё përkohshme tё 13 prokurorёve tё caktuar nё Prokuroritё e juridiksionit tё pёrgjithshёm. Ata do të rikthehen në vendet ku kanë emërimet.
Lista
Arben Allajbeu, prokuror i caktuar perkohesisht ne Prok prane Shkalles se Pare Durres me urdher nr 153 dt .30.05.2018 te Prokurorit te Pergjithshem, me emerim ne Prok e Tiranes.
Astrit Halili, prokuror i caktuar perkohesisht ne Prok prane Shkalles se Pare Kruje me urdher nr.236 dt.02.11.2018 te Prokurorit te Pergjithshem, me emerim ne Prok e Shkoder.
Agim Dalipaj prokuror i caktuar perkohesisht ne Prok prane Shkalles se Pare Lezhe me urdher nr.31 dt.17.01.2018 te Prokurorit te Pergjithshem, me emerim ne Prok e Tropoje.
Agron Gjana prokuror i caktuar perkohesisht ne Prok prane Shkalles se Pare Tirane me urdher nr.78 dt.02.03.2018 te Prokurorit te Pergjithshem, me emerim ne Prok e Durresit.
Ajola Prençi (Ymeri) prokuror i caktuar perkohesisht ne Prok prane Shkalles se Pare Shkoder me urdher nr.28 dt.17.01.2018 te Prokurorit te Pergjithshem, me emerim ne Prok e Kurbinit .
Edina Kurti prokurore i caktuar perkohesisht ne Prok prane Shkalles se Pare Durres me urdher nr.237 dt.02.11.2018 te Prokurorit te Pergjithshem, me emerim ne Prok e Kavajes .
Elidon Hysenaj prokuror i caktuar perkohesisht ne Prok prane Shkalles se Pare Tiranë me urdher nr.275 dt.07.12.2018 te Prokurorit te Pergjithshem, me emerim ne Prok e Sarandës .
Erjon Shqarri prokuror i caktuar perkohesisht ne Prok prane Shkalles se Pare Tiranë me urdher nr.276 dt.07.12.2018 te Prokurorit te Pergjithshem, me emerim ne Prok e Vlorës .
Esmeralda Ndoçi prokurore e caktuar perkohesisht ne Prok prane Shkalles se Pare Elbasan me urdher nr.280 dt.07.12.2018 te Prokurorit te Pergjithshem, me emerim ne Prok e Shkodres .
Gentian Habazaj prokuror i caktuar perkohesisht ne Prok prane Shkalles se Pare Tirane me urdher nr.124 dt.27.04.2018 te Prokurorit te Pergjithshem, me emerim ne Prok e Beratit .
(ky vendim ka patur 8 vota pro dhe 2 kunder-Beluri dhe Sheshi).
Kreshnik Ajazi prokuror i  caktuar perkohesisht ne Prok prane Shkalles se Pare Tirane me urdher nr.155 dt.30.05.2018 te Prokurorit te Pergjithshem, me emerim ne Prok e Elbasanit .
Saimir Bahiti prokuror i caktuar perkohesisht ne Prok prane Shkalles se Pare Gjirokaster me urdher nr.216 dt.12.10.2018 te Prokurorit te Pergjithshem, me emerim ne Prok e Shkodres .
Suela Beluri prokurore e caktuar perkohesisht ne Prok prane Shkalles se Pare Durres me urdher nr.239 dt.02.11.2018 te Prokurorit te Pergjithshem, me emerim ne Prok e Fierit .
Ndërsa për katër prokuror të tjerë është marrë vendimi për zgjatjen e afatit të përkohshëm.
Lista
Miratohet me 10 vota pro projekt–vendimi për caktimin e përkohshëm të prokurorit Z.Edmond Karriqi, prokuror nё Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Kukës, në pozicionin e Drejtuesit të Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Kukës.
Miratohet me 10 vota pro projekt–vendimi për zgjatjen e afatit të caktimin e përkohshëm  të prokurorit Arben Dyla në pozicionin e Drejtuesit të Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Lushnje.
Miratohet me 10 vota pro projekt–vendimi për zgjatjen e afatit të caktimin e përkohshëm  të prokurores Vjoleta Shkurta në pozicionin e Drejtuesit të Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Fier
Miratohet me 10 vota pro projekt–vendimi për zgjatjen e afatit të caktimin e përkohshëm  të prokurores Alma Bramo në pozicionin Prokurore në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Pukë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu