Pati vdekje klinike, i dënuari thotë se e kreu dënimin

0
14
Gjigandi

Një i burgosur thotë se dënimi me vdekje është shlyer, pasi ai kishte vdekur për pak sekonda dhe ishte kthyer në jetë brenda në qeli.

Benjamin Shcreiber ra pa ndjenja në qeli, në vitin 2015, dhe mjekët e risollën në jetë pasi i kishte ndaluar zemra.

Pas kësaj, ai vendosi të bëjë një padi të veçantë kundër vendimit me vdekje.

Gjykatësit nuk e kanë marrë parasysh deri tani, dhe thonë se nuk ka për t’u lirura derisa ta ketë verifikuar një mjek ligjor që ai ka vdekur vërtet.

Njoftime falas, njoftime pune

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu