Kufizime energjie në Tiranë, ja oraret dhe zonat që preken në dy ditët në vazhdim – Lajmi i Fundit

0
Gjigandi

OSSHE ka njoftuar për të tjera ndërprerje energjie në Tiranë në dy ditët në vazhdim.
‘Njoftim për abonentët Tiranë

Stakim i datës 24-25 Shtator
Për shkak të punimeve që po kryhen për rikonstruksionin e kabinave, në datat 24-25 shtator do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë
24 shtator
09:30-13:00
Valias, Fushë Kamëz, Zgafnor pjesërisht
09:00-15:00
rruga “Jordan Misja” pjesërisht, rruga “Hoxha Tahsim”
25 shtator
09:00-15:00
Prezë, Ahmetaq, Breg Shkozë, Fushë Prezë
09:00-12:00
rruga “Dëshmorët e 4 Shkurtit” pjesërisht
11:00- 13:00
rruga “Pjetër Bogdani” pjesërisht
04:00 -15:00
rruga “Petro Nini Luarasi” pjesërisht

RonaTyra

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu