Cfare duhet te dine shqiptaret qe kerkojne azil ne Greqi – Lajmi i Fundit – Lajme

0
40

Kohët e fundit emigrantet kane shume pyetje se si mund të përfitojë azil në Greqi një shtetas shqiptar. Në fakt, janë shumë të rrallë ata bashkatdhetarë që kanë marrë azil në Greqi. Dhe kjo pse legjislacioni përkatës është mjaft i rreptë dhe kryesisht është zbatuar vetëm për refugjatët e ardhur nga Siria dhe vende të tjera në konflikt pas vitit 2015. Procedura ka vonesa mjaft të mëdha. Ndërkaq, qeveria aktuale greke ka paralajmëruar se do të marrë masa për të përshpejtuar procedurat, por paralelisht do t’i bëjë edhe më rrepta kushtet.Gjithsesi, në portalin qeveritar të azilit, në adresën www.asylo.gov.gr ka informacion të detajuar.Këtë informacion paraqesim më poshtë, VIDEO NGA MINUTA 1.30:

Gjigandi

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu