​Më 24 korrik nis webinari “Kosova: partneritet dhe mundësi”

0
8
Gjigandi

Ambasadori i Italisë në Kosovë, Nicolas Orlando ka njoftuar se më 24 korrik do të fillojë webinari “Kosova: partneritet dhe mundësi”, në të cilin do të marrin pjesë ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi dhe nënsekretari i Italisë, Ivvan Scalfaratto.

“Me entuziazëm ju njoftoj për mbajtjen e ëebinar-it “#Kosova: partneritet dhe mundësi” me Ministrin Vesel Krasniqi, Nënsekretari @ivanscalfarotto, @PSALzano @SIMEST_IT, @UnioncamereVEN’s @mariopozzatv, @ITATirana dhe të tjerë!”, ka shkruar Orlando në Twiter.

24 korrik 9.30 Info dhe regjistrim falas: https://www.ice.it/it/mercati/kosovo/webinar-italia-kosovo-partnership-opportunita-24-luglio-2020-930-1130

Më poshtë programi i detajuar. Webinar-i do të përmbyllet me një sesion pyetje-përgjigje, i hapur për të gjithë!

https://t.co/PQXFMMI2Qg

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu