‘Vajza është gjallë, dy burra e mbajnë pa dëshirën e saj’, letra tronditëse që jep shpresë për gj…

0
11
Gjigandi

Detaje të reja dalin në sipërfaqe në lidhje me zhdukjet e 19-vjeçares me origjinë shqiptare, Artemis Vasilis në Greqi.

Ka një letër tronditëse të publikuar nga mediat greke, ndërkohë që ka edhe shpresë se ajo mund të jetë gjallë.

Letra i ka shkuar familjes thotë se ajo është në jetë dhe mbahet pa dëshirën e saj nga 2 burra të cilët e zhvendosin herë pas herë.

“Kushtojini vëmendje këtij informacioni, është serioz. Artemis Vassilis është gjallë. Ajo po mbahet kundër dëshirës së saj nga dy burra. Herë pas here ajo transferohej në një lokacion tjetër dhe një lëvizje e tillë ishte bërë pak ditë më parë për faktin se çështja ishte rihapur dhe shfaqur në kanale. MENJËHERË TË NDASH ÇDO INFORMACION TË PUBLIKUT PASI AKTORËT TË MONITOROHEN DHE JANË NE ALARM”,

shkruhet në letrën e dërguar. Po ashtu në këtë letër, personi në fjalë që e ka dërguar tregon koordinata në Koropi nga është zhdukur Artemida.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu