Gati një e treta e punëtorëve në Britani mendojnë se kompania e tyre ka ‘ngecur në të kaluarën’ m…

0
10
Gjigandi

Gati një e treta e punëtorëve mendojnë se kompania e tyre “ka mbetur e ngecur në të kaluarën” kur bëhet fjalë për teknologjinë, me disa që përdorin sisteme operative të vjetruara – apo edhe pa Wi-Fi.

Një studim me 2000 të rritur të punësuar zbuloi se shumë biznese kanë qenë të ngadalta për të përqafuar teknologjinë e re dhe ende varen nga sistemet manuale të dosjeve, kartat e biznesit dhe telefonat fiks, shkruajnë mediat britanike.

Madje, një kulturë e printimit të çdo gjëje është e zakonshme në 15% të bizneseve, si dhe përdorimi i monitorëve të mëdhenj CRT në vend të ekraneve të sheshtë (4%).

Studimi zbuloi gjithashtu se 10% e punëtorëve ende i paraqesin kërkesat e tyre për pushime në letër, ndërsa 13% pretendojnë se kompjuteri i tyre i punës është jashtëzakonisht i ngadalshëm.

Megjithatë, 71% besojnë se puna do të pengohej nëse do të kishin një lidhje të ngadaltë dhe jo të besueshme në internet.

Dhe 82% thanë se interneti i shpejtë dhe i besueshëm është mjeti i vetëm më i rëndësishëm në dispozicion të bizneseve të tyre.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu