Rihapet gara për prokurorët e SPAK, gjykata e Apelit pranon padinë e prokurores Sonlia Muhametaj …

0
8
Gjigandi

Gjykata e Apelit Administrativ pranon padinë e prokurores Sonila Muhametaj.

Ajo më herët kishte aplikuar për të qenë pjesë e SPAK por vendi i saj u plotësua nga dikush tjetër.

Sonila Muhametaj, prokurore e Krimeve të Rënda, paditi në gjykatën administrative një vendim të KLP që e s’kualifikuan nga gara për emërimin në SPAK.

Prokurorja kërkon gjyqësisht shpalljen nul të emërimit të Elvin Gokaj dhe Alfred Shehut, pasi sipas prokurores ata nuk i kanë marrë pikët me meritë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu