Përfaqësuesit e PD dhe PR largohen nga tryeza e OSBE për reformën zgjedhore – Lajmi i Fundit – Lajme

0
25

Opozita duket se ka vendosur te largohet nga tryeza e reformes zgjedhore edhe pse u paraqit dhe mori pjese ne te diten e sotme.
Përfaqësuesi i PD Ivi Kaso pas fjalës në tryezën e OSBE-së dhe komunikimit me ambasadorit të OSBE-së u largua.

Së bashku me të u bashkua ne largim edhe përfaqësuesi i Partisë Republikane, Arjan Madhi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here