Ndryshime në polici, ja kush ikën dhe kush vjen – Lajmi i Fundit

0
21

Lëvizje në kupolën e policisë së shtetit, ikën drejtori rrugores Mitat Tola vjen Mond Trakaj.
Ikën drejtori lezhes Fredi Mara shkon Gert Miri.

Ndryshimet ende nuk janë bërë publike zyrtarisht nga ana e Policisë.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here