I forti i Kosovës ka humb shumë peshë, e pabesueshme sa…

0
39
blank
Gjigandi

I forti i Kosovës, Bujar Muli, ka humb shumë peshë dhe e ka konfirmuar edhe vet ai. Ai merret me sporte ekstreme, si në ndaljen e veturës pavarësisht se sa i jep gaz, po ashtu edhe në ngritjen e peshave e gjithçka tjetër. E pabesueshme se sa ka humb peshë ai. 

”Falënderimi i takon Zotit që…

Për 3 muaj e gjysmë (- 40 kg), rezultati, çka mendoni me vazhdua edhe 3-4 muaj e kështu! Çfarë rezultati do të ishte?!

Për një sportist profesional, fjala e pamundur, nuk ekziston!”, ka thënë Muli.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu