Emrat/ Apeli nuk kundërshton vendimin për 16 trafikantët e drogës, anëtarët e grupeve të struktur…

0
10
Gjigandi

Apeli i GJKKO-së ka lënë në fuqi ditën e sotme vendimin për arrest me burg për 16 persona të përfshirë në në trafik, prodhim dhe kultivim të drogës, si pjesë e grupeve të strukturuara kriminale.

Hetimi për këta persona ka nisur tre vite më parë ndërsa sot janë dënuar me burg 13 të pandehurit.

Sokol Nesimi: 10 vite burg

Andrea Caca: 9 vite e katër muaj

Besjan Zenel: 8 vite

Bilbil Shqalsi: 8 vite

Eljon Jaho: 8 vite

Emiliano Kalemi: 8 vite

Enkelejdi Sadik: 8 vite

Kristo Çobaj: 8 vite

Aleksandër Pepi: 8 vite

Festim Çorbaxhi: 8 vite

Hysni Sadik: 9 vite

Bektesh Zenel: 6 vite

Gjergji Muke” 3 vite e katër muaj

Romeo Tare: 3 vite e katër muaj

Rexhep Ipek: 8 vite

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu