Agron Duka për presidentin e ri: Ne nuk kemi asgjë në dorë, ta provojmë por këta e kanë ndarë men…

0
6
Gjigandi

Agron Duka: Ne e paragjykojmë procesin. S’kemi asgjë në dorë, vetëm debatin kemi në dorë. Do gjejmë 20 firma t’i sjellim, prap besoj do ta digjni, të paktën të kemi sy e faqe përballë publikut që të themi raundet e tjera bëjini vetë se s’vimë fare.

Popullit i duket sikur po bëjmë noj gjë të madhe, prandaj po them që të mos tjerrim kaq gjatë por t’i vijmë troç gjonave.

Të jep llafin Taulant Balla, por këto e kanë nda mendjen. Hajd eta provojmë njëherë.

Neve bëjmë 84 për ne nuk bëjnë, sa i bie shtatë dhe gjashtë, 8 veta i bëj dhe unë, por s’mund të shprehesh kështu. Unë mendoj se jemi përballë këtij fakti dhe të mos i lodhim njerëzit kaq shumë, duhet të gjejmë një njeri, ta çojmë dhe këto ta djegim.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu