Probleme me drejtësinë, në banesën e Sadikajt ka jetuar një prokuror

0
30
Gjigandi

Gazetari, Artan Hoxha ka nxjerrë në dritë detaje të tjera në lidhje me ekzekutimin e Aleksandër Sadikajt në rrugën Sauk-Teg.

Hoxha pohon se në banesën e tij në Berat ka jetuar një prokuror që është larguar nga Vetting. Sakaq, shton se Sadikaj për moshën dhe pasurinë që ekspozonte nxitonte për t’i bërë gjërat shpejt.

“Rruga kur del nga Sauku është shumë e gjerë. Vendi ku ngushtohet rruga. Mjetet në fund ulin shpejtësinë se ngushtohet rruga. Në krahun tjetër ka mbrojte barrierë betoni. Autorët kanë qenë afër, jo larg. E kanë shpërthyer në hinkë dhe në një zonë të ngushtë. Viktima ka qenë i armatosur. Ndërsa autorët e kanë parë edhe të gjallë kur ka dalë dhe e kanë ndjekur nga afër. Do shikojmë nëse autorët janë me pagesë apo njerëz direkt që janë konfliktuar. Sadikaj për moshën dhe pasurinë që ekspozonte dhe për precedentën penal.

Po nxitonte për të bërë gjërat shpejt. Në banesën në Berat nuk është shitur. Ka jetuar një prokuror që është larguar nga Vetting. Aty ka jetuar një prokurorë. I ndjeri është zhvendosur në Memaliaj. Shkonte shpesh në Greqi e njihte mirë

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu