Para në ëndërr? Ja çfarë zbulojnë ato për ju

0
42
Gjigandi

Paratë në ëndërr mund të pasqyrojnë ankthet dhe shqetësimet tona, një pasqyrim i menjëhershëm i asaj që ndiejmë në realitet dhe që mbajmë me vete gjatë gjumit.

Paraja është një simbol dhe më në detaje ajo identifikon vetëbesimin, vetëvlerësimin tonë dhe fuqinë që ne perceptojmë. Dhe ky është filtri që duhet të përdorim për të interpretuar saktë këtë imazh ëndrre, duke analizuar edhe pjesën tjetër të detajeve të pranishme në ëndërr.

Priza.al ju sjell në vëmendjen tuaj disa interpretime në lidhje me simbolin e parasë në ëndërr.

Nëse kemi ëndërruar të mbledhim para nga toka, për shembull, pavetëdija jonë po na thotë se ndoshta duhet të ndihemi më të rrënjosur në vlerat ose idealet tona.

Por nëse gjejmë para dhe më pas i humbim, ka shumë të ngjarë të jetojmë në ëndërr frikën e humbjes së diçkaje që na intereson në jetën reale, ose ndihemi të paaftë për të mbajtur një qëllim.

Por mund të ndodhë edhe të ëndërrojmë për para false, një alegori klasike që simbolizon praninë e dikujt që nuk është i sinqertë rreth nesh. Është sigurisht perceptimi i ëndërrimtarit, i cili në realitet ndjen afërsinë e një personi hipokrit ose gënjeshtar pranë tij.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu