Operacionet kundër trafikut të drogës në Tiranë, prokurorja Elisabeta Imeraj: Do godasim në këto …

0
Gjigandi

Prokurorja e Tiranës Elisabeta Imeraj në konferencën për shtyp nga drejtoria e policisë së Tiranës deklaroi se do të vijojë bashkëpunimi me blutë kundër trafikut të lëndëve narkotike.

Ajo u shpreh se do të jetë dy prioritetet e drejtësisë, e para evidentimi i subjekteve që sjellin lëndë narkotike nga jashtë vendit me qëllim trafikimin e saj dhe ndjekja e tyre që ushtrojnë veprimtarinë e shpërndarjes në Tiranë.

“Prokuroria e Tiranës në bashkëpunim me policinë në luftën kundër narkotikëve ka kryer veprimet e duhura për evidentimin e autorëve dhe kapjen e sasisë së lëndës narkotike.

Prioritet mbetet puna jo vetëm në evidentimin e subjekteve që sjellin lëndë narkotike nga jashtë shtetit dhe atyre që ushtrojnë veprimtarinë e shpërndarjes në Tiranës. Prokuroria në bashkëpunim me policinë e Tiranës janë në bashkëp

unim”, deklaroi Imeraj.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu