Ndryshime në qeverinë Rama/ Ja kush ikën dhe arsyeja

0
Gjigandi

TIRANE-Toni Gogu është liruar nga detyra e zv/ ministrit të Drejtësisë nga qeveria, pasi u zgjodh Kryetar i Këshillit Bashkiak të kryeqytetit. Në zgjedhjet lokale të 30 Qershorit, Gogu u zgjodh anëtar këshilli, ndërsa më pas kryetar në mbledhjen e konstituimit.

Vendimi i plotë
Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 6, të ligjit nr. 9000, datë 30.1.2003 “Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave”, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave
Vendosi: Toni Gogu, zëvendësministër i Drejtësisë, lirohet nga kjo detyrë.
Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.
Edi Rama

RonaTyra

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu