Miniaplikacioni “Trafik në afërsi” do të vijë së shpejti në Google Maps

0
Gjigandi

Aplikacioni Hartat e Google për pajisjet Android së shpejti do të jetë një veçori e re e dobishme.

Ky është një miniaplikacion i ri “Trafiku në Afërsi”, të cilin përdoruesit e Android do ta marrin në javët në vijim.

Ky miniaplikacion do t’u sigurojë përdoruesve informacione për situatën e trafikut në zonën e tyre të afërt dhe do të shfaqet në ekranin bazë të Android.

Përdoruesit do të jenë në gjendje të kontrollojnë trafikun rreth vendndodhjes së tyre thjesht duke shtypur miniaplikacionin pa nisur aplikacionin Google Maps. Zmadhimi do të jetë i mundur edhe falë butonave të veçantë.

Google ka shfaqur pamjen e një widget që shfaqet në madhësi 2×2.

Union Contact

Miniaplikacioni do të shfaqë një dosje me një vendndodhje aktuale të theksuar qartë si një pikë e kaltër në qendër të miniaplikacionit. Nuk dihet nëse miniaplikacioni mund të zmadhohet apo jo.

Google njoftoi më parë se Google Maps do të llogarisë çmimin e tarifave në një rrugë të caktuar udhëtimi. Ky funksion është paralajmëruar në muajin prill, ndërsa tani po i jepet përdoruesve të parë në Indi, Indonezi, Japoni dhe SHBA, ndërsa pritet edhe në vende të tjera. Përdoruesit do të mund të mësojnë çmimet e tarifave përpara fillimit të udhëtimit, si dhe do të kenë mundësinë të zgjedhin rrugë pa pagesë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu