Kuvendi mblidhet në seancë plenare, çfarë do diskutohet sot – Lajmi i Fundit

0
Gjigandi

Ditën e sotme Kuvendi mblidhet në seancë plenare. Seanca do të fillojë në orën 10:00.

Ditën e sotme pritet që të votohen dy dekrete të Presidentit të Republikës, i cili i ka kthyer për rishqyrtim në Kuvend.
Bëhet fjalë për: “Dekreti “Për kthimin e ligjit nr. 44/2019 “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr. 7895, datë 27.1.1995, “Kodi Penal i Republikës së Shqipërisë”, të ndryshuar” dhe “Për kthimin e ligjit nr. 53/2019 “Për Akademinë e Shkencave në Republikën e Shqipërisë”.
Më poshtë rendi i ditës i plotë:

RonaTyra

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu