Kreu i Prokurorisë shpreh dakortësinë për hartën e re gjyqësore, ja pse do të ketë efekte pozitive

0
26
Gjigandi

Kreu i Prokurorisë së Përgjithshme Olsian Çela ka shprehur dakortësi për hartën e re gjyqësore.

Përmes një letre zyrtare dërguar Ministrisë së Drejtësisë, Çela shkruan se ky koordinimi institucional pritet të lehtësojë ngarkesën e dosjeve por edhe për të mbështetur veprimtarinë e prokurorëve me numër të reduktuar.

Mbyllja e 18 gjykatave të rrethit dhe apelit, pritet që të sjellë kosto të shtuara për qytetarët, ndërkohë që aksesi në drejtësi do të bëhet gjithnjë dhe më i vështirë.

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu