Ja çfarë do të ndodhë në kryeqytet ditën e finales së Conference League

0
19
Gjigandi

Tiranë– Në kuadër të finales së Conference League që pritet të zhvillohet në 25 maj në Tiranë, Policia e Shtetit ka njoftuar se do të ketë kufizime në disa rrugë të kryeqytetit.

Më konkretisht, do të kufizohet lëvizja në 24-25 maj, nga stadiumi deri në sheshin “Skënderbej”, në lindje deri në Rrugën e Elbasanit dhe në perëndim deri në rrugën “Sami Frashëri”.

E ndërsa, për tifozët që kanë një biletë për të parë ndeshjen në arenën kombëtare do të duhet që të ndjekin një rrugë tjetër. noa.al

V E N D I M
PËR

CAKTIMIN E DITËS SË MËRKURË, DATË 25.5.2022, DITË PUSHIMI

Në mbështetje të neneve 95, pika 2, dhe 100, të Kushtetutës, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:

1. Caktimin e ditës së mërkurë, datë 25.5.2022, ditë pushimi për punonjësit e administratës shtetërore, të institucioneve me seli në Qarkun e Tiranës, me përjashtim të Policisë së Shtetit, Gardës së Republikës, shërbimit zjarrfikës, dhe punonjësve të sistemit shëndetësor.

2. Dita e punës e datës 25.5.2022 do të zëvendësohet në një nga ditët e pushimit brenda këtij viti.

3. Ngarkohen institucionet e administratës shtetërore për zbatimin e këtij vendimi.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në “Fletoren zyrtare”.

K R Y E M I N I S T R I
EDI RAMA

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu